Startboliger til unge i Skive

AAB har ledige startboliger til unge


Startboliger på Huginsvej og Gefionsvej


Et tilbud for unge mellem 18 og 24 år.

Tilbuddet er et samarbejde med Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter, Skive Kommune og aab boligudlejning, Skive.

Boligerne er tilknyttet AAB Boligudlejning og ligger på Gefionsvej og Huginsvej i Skive. I alt er der oprettet 15 boliger, som unge kan ansøge om leje af.
 

Hvem kan leje en startbolig hos AAB?

Man kan have forskellige udfordringer ved at skulle bo for sig selv, og samtidig påbegynde eller fastholde en hverdag i uddannelse eller på arbejdsmarkedet.
Formålet med disse startboliger er at sikre, at den unge får en god og værdig start på livet i egen bolig. Derudover er den unge, dom en forebyggende indsats, tilknyttet en social vicevært der sammen med de unge vil skabe et socialt, understøttende og udviklende miljø.

Man kan søge om en startbolig, hvis man fx har svært ved at fastholde en bolig, få tilværelsen i boligen til at fungere, klare dagligdagsopgaver som tøjvask, rengøring, indkøb, omgås naboer, få styr på sin økonomi m.v. Eller hvis man har haft svært ved at overholde boligforeningens husregler.

Målet er, at den unge er selvforsørgende og har styringen i eget liv i så stor udstrækning, at den unge kan fastholde egen bolig. Hertil er et vigtigt mål også, at den unge får den rette støtte og vejledning til at klare sig bedst muligt, efter at den unge ikke mere er tilknyttet tilbuddet.


Kontakt den sociale vicevært

Anne Marie Hansen er AABs sociale vicevært og fungerer som tovholder for at skabe et godt bo- og arbejdsmiljø for de unge. Dertil yder hun bostøtte, vejledning og rådgivning til den unge.
Desuden vil den sociale vicevært igangsætte sociale aktiviteter, som styrker den unges netværk samt sociale, faglige og personlige kompetencer.

Hvis du henvender dig til UU-Skive Kommune eller aab boligudlejning kan du høre om der er en ledig startbolig.


Du kan læse folder om projektet her.
Du kan hente et ansøgningsskema her.


Skemaet udfyldes og afleveres eller sendes til:

AAB Boligudlejning
Albert Diges Vej 20
7800 Skive
Att.: Lene Rasmussen

Eller:

UU-Skive Kommune
Torvegade 10
7800 Skive
Att.: Startbolig Skive

Du er også velkommen til at kontakte Anne Marie Hansen, som er social vicevært i projekt Startbolig Skive.
Hun har mobil 3076 5438 eller mail: amh@aabskive.dk
Anne Marie har kontor på Albert Diges Vej 20, 7800 Skive.